Christine
De Echte Bakker

Actueel

Actie / Nieuws

Vlaai van het seizoen € 13,20

Wij zijn trots op onze vlaaien. Elk jaar komt er een mystery shopper van de Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker een paar vlaaien kopen voor de keuring, en elk jaar eindigen onze vlaaien weer hoog in de ranglijst.
Natuurlijk kunnen we het ons gemakkelijk maken en alleen de succesnummers blijven maken, maar u wilt wel eens iets aparts proeven en wij blijven graag nieuwe smaakcombinaties bedenken. Daarom is er ieder seizoen een nieuwe seizoensvlaai: een luxe vlaai met een unieke smaak, alleen te koop in dat seizoen, en alleen bij Christine, de Echte Bakker.

Als er een Week van de Websitebouwer zou zijn zouden we zeker niet bovenaan eindigen. Wij steken al onze energie namelijk in het bakken. Daardoor kan het gebeuren dat de seizoensvlaai van dit moment nog niet op de website staat, of dat we er nog niet aan toegekomen zijn die van het vorige seizoen weg te halen. Vraag er gerust even naar in een van onze winkels, of bel of mail ons. We vertellen u graag welke smaak we nu weer hebben verzonnen. Wilt u geen seizoensvlaai (of andere lekkere aanbieding) missen, houd dan onze facebookpagina in de gaten.

Lentevlaai

Lentevlaai2